09 Jun, 2014

BETONSKI ELEMENTI NALIK PRIRODNOM KAMENU

Betonska galanterija Wienerberger kompanije i vec poznati brend Semmelrock stein+design  je uveliko osvojio centralnu i istočnu Evorpu. Besprekorna tehnologija obezebedjuje sigurnost, trajnost, otpornost, i ono najvažnije za krajnje korisnike besprekoran vizuelni efekat.

Širok asortiman od tradicionalnih ciglica, rustičnog kamena, velikih formata kamenih ploča, do potpune opreme: ivičnjaka, žardinjera, stepeništa, osvetljenja...

Prednosti popločavanja ovim betonskim elementima, jeste laka postavka i ugradnja, einstein sistem, koji sprečava pomeranje ploča čak i pod velikim pritiskom...mogućnost kombinacije rustičnih i savremenih formi. Cena je manja od prirodnog kamena, i postavke i ugradnje prirodnog materijala a trajnost zagarantovana.

Ugradnja ovih elemenata je jednostavna, nalik ugradnji klasicnih betonskih elemenata. Za velike površine namenjene velikom pritisku i kretanju teskih vozila, masinski se nabijaju zemlja, sloj tucanika potom potavljaju betonske kocke. Za dvorišta, bordure i manje površine koje su namenjene pešačkim stazicama i vrtnom miru postavka se može obaviti i bez mašinskog nabijanja podloge. Široka paleta formata od 10x10 cm do 80x40 cm omogućava različite kombinacije i forme. Postavkom ovih elemenata se brzo dolazi do uredjene površine a efekat je neprikosnoven.

Pogledajte na http://www.semmelrock.hr/znanja/inovacii/
Raspitajte se na http://www.grinf.rs